Politica de privacitat

Inici / Politica de privacitat
Politica de privacitat

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

L’empresa responsable del tractament de les seves dades en virtut d’aquesta Política de privacitat és:

LABORATORIOS RUBIÓ, S.A.
NIF: A08222465
Domicili: Indústria, P.I.Comte de Sert, 29 – 08755 CASTELLBISBAL (Barcelona)
Direcció de correu electrònic: rgpd@labrubio.com

Webs: www.laboratoriosrubio.com;
www.testdelipoproteinas.com;
www.mueveteconnosotros.com;
www.hombresysalud.com;
www.personascontdah.org;
www.equilibriorenal.com;

Teléfono: 937723711
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tomo 38980, Folio 108, Hoja Número B-65850.

En LABORATORIOS RUBIÓ, SA, reconeixem la importància de protegir la seva informació personal i estem compromesos a tractar-la amb responsabilitat i de conformitat amb les lleis de protecció de dades.

La present política de privacitat fa referència a : www.laboratoriosrubio.com; https://mueveteconnosotros.com i www.testdelipoproteinas.com i pretén regular tots els aspectes relatius al tractament de dades dels diferents usuaris que naveguen o faciliten les seves a través dels diferents formularis situats en la web.

DADES PERSONALS

Una dada personal, és la informació que l’identifica o el fa identificable. A través de la web, en les caselles establertes a tal efecte recollim les dades personals que l’usuari ens comunica: Nom, cognoms, correu electrònic, telèfon, direcció postal, població, etc.

La visita de l’usuari a la web no implica que hagi de facilitar cap informació sobre les seves dades personals. No obstant això, en cas de facilitar-les, les dades seran tractades de forma lícita de conformitat en tot moment als principis i drets recollits en el RGPD 2016/679 de 26 d’abril i la LOPDGDD 3/2018 del 5 de desembre.

FINALITAT, DURACIÓ I LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT

Les dades que l’usuari ens proporcioni les tractarem amb les següents finalitats:

  • Atendre la sol·licitud o petició realitzada per l’usuari a través del formulari de contacte situat a la web. Recollim i tractem les dades personals de l’usuari per poder tramitar i gestionar la seva sol·licitud, una consulta o qualsevol petició que realitza a través del formulari. Aquestes dades les conservem durant el temps necessari per complir la seva petició i durant el temps establert per la llei amb una duració mínima de 3 anys.

La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment  que atorga l’usuari en seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat abans d’enviar la petició. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

  • Gestionar el currículum remès per l’interessat a través del formulari habilitat per a tal efecte i incloure’l en la base  de dades  de candidats  de l’empresa.  Les  dades  es conservaran  durant  el termini  màxim  d’un  any, transcorregut el qual, es procedirà al bloqueig de les dades durant el temps establert legalment, garantint-li un total respecte a la confidencialitat tant en el tractament com en la seva posterior destrucció.

La base de legitimació per a gestionar i tractar el currículum de l’interessat és el seu consentiment el qual manifesta en realitzar una acció afirmativa d’enviament del mateix i seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat prèviament al seu enviament. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

  • Millorar la seva experiència en navegar per la web. Aquestes dades els conservarem mentre l’usuari no revoqui el seu consentiment al tractament d’aquestes eliminant les cookies i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.

La base de legitimació per a millorar la seva experiència en navegar per la web és el consentiment  que atorga l’usuari en acceptar les cookies. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

  • Gestionar les nostres xarxes socials i enviar-li informació sobre les nostres activitats i productes. Aquestes dades les conservarem mentre l’usuari no revoqui el seu consentiment al tractament d’aquestes i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.

La base de legítimació per a gestionar les nostres xarxes socials i enviar-li les nostres activitats i novetats, és el consentiment que ens atorga per a això. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

  • Gestió i desenvolupament  de la inscripció  de l’usuari amb motiu de l’assistència  a un esdeveniment  o activitat organitzada per LABORATORIOS RUBIÓ, S.A a través de les dades recopilades en el formulari habilitat a tal efecte en la web. Aquestes dades les conservarem mentre duri l’activitat de l’esdeveniment  i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.

La base  de legitimació  del tractament  de les dades  serà el consentiment  que atorga  l’usuari  a través  de l’emplenament del formulari de participació habilitat per a tal efecte en la web i, seleccionant la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

  • Facilitar la formació i informació dels usuaris registrats en el Lloc web i realitzar, si escau, les gestions que siguin necessàries per a permetre la seva inscripció i l’assistència o seguiment dels cursos, jornades, esdeveniments  i qualsevol altra activitat formativa, social, informativa i/o educacional  en la qual l’usuari estigui interessat i que s’ofereixi a través de la web. Aquestes dades les conservarem mentre duri l’activitat de formació i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.

La llegitimació per a aquesta finalitat de tractament de les dades personals és l’execució del contracte en el qual l’usuari és part, això és, per al manteniment,  compliment,  desenvolupament,  control i execució  de la relació contractual establerta entre vostè i LABORATORIOS RUBIÓ, SA.

ALTRES FINALITATS DEL TRACTAMENT:

Analitzar, així com enviar de manera expressa a les Autoritats Sanitàries, informació sobre els esdeveniments adversos dels quals ens ha informat i realitzar un seguiment del seu cas.
Per a més informació pot consultar la nostra Nota Legal de Farmacovigilancia.

CESSIÓ O COMUNICACIÓ DE DADES PERSONALS I TRANSFERÈNCIES INTERNACIONALS

Les seves dades no es comunicaran  ni seran cedides a tercers tret que existeixi alguna obligació   legal o a aquells prestadors vinculats al Responsable que actuen com a encarregats del tractament.

No es realitzen transferències internacionals, en cas què en algun moment poguessin realitzar-se, se li comunicaria a fi d’obtenir el seu consentiment.

ACTUALITZACIÓ DE DADES

És important que perquè puguem mantenir les dades personals actualitzades, l’usuari ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en aquestes, en cas contrari, no responem de la veracitat d’aquestes.

L’usuari garanteix que les dades personals facilitades són veraces garantint que tota la informació facilitada correspon amb la situació real, que està posada al dia i és exacta, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació.

DADES DE TERCERS

Si l’usuari facilita dades de terceres persones per a qualsevol finalitat a LABORATORIOS  RUBIÓ, SA, garanteix que ha obtingut aquestes dades de forma lícita, que ha informat prèviament  els afectats, obtenint el seu consentiment  per a comunicar-les i que la informació facilitada és exacta i veraç.

CARÀCTER OBLIGATORI DE LA INFORMACIÓ SOL·LICITADA

Tots els nostres formularis compten amb un asterisc (*) en les dades obligatòries. Si l’usuari no omple aquests camps, o no marca la casella d’acceptació de la política de privacitat, no es permetrà l’enviament de la informació.

DRETS DELS INTERESSATS

Té dret a accedir a les seves dades i a obtenir confirmació sobre el seu tractament, així com una còpia de les dades personals objecte de tractament. Té dret a actualitzar-les i a sol·licitar la rectificació de les dades que siguin inexactes o sol·licitar la supressió quan les dades no siguin necessàries  per a les finalitats per les quals van ser recaptades.  Pot sol·licitar  la limitació  en el tractament  de les seves  dades  i oposar-se  al tractament  d’aquestes  revocant  el seu consentiment,  així com exercir el dret a la portabilitat de les dades. De la mateixa manera, té dret a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat  de les seves dades personals. Pot exercir els seus drets contactant amb nosaltres Indústria, P.I.Comte de Sert, 29 – 08755 CASTELLBISBAL (Barcelona). Email: rgpd@labrubio.com

Dades de contacte del DPO: Protección de Datos Datax, SL – Email: dpo@labrubio.com

Si considera que els seus drets no s’han atès degudament, té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades www.aepd.es

TRACTAMENT DE DADES DE MENORS D’ EDAD

Qui facilita les dades a través dels formularis d’aquesta web i accepta el seu tractament declara ser major de 14 anys, quedant prohibit l’accés i ús del portal a menors d’aquesta edat. Si en algun moment, el Responsable  detecta que un menor de 14 anys ha proporcionat dades de caràcter personal, procedirem a la cancel·lació d’aquestes. Així mateix, els pares o tutors podran en qualsevol cas dirigir-se a LABORATORIOS  RUBIÓ, SA per a bloquejar el compte d’accés dels menors al seu càrrec que s’haguessin registrat falsejant la seva identitat.

TRACTAMENT DE COOKIES

Una cookie és un petit arxiu que es descarrega i emmagatzema  en l’ordinador de l’usuari quan aquest accedeix a una pàgina web. Les cookies permeten a la web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació de l’usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per a reconèixer a l’usuari.

L’usuari té l’opció d’impedir la generació de cookies, mitjançant la selecció de la corresponent opció en el seu programa de navegador. Pot obtenir més informació llegint la nostra Política de Cookies.

Inici / Politica de privacitat
Tornar a dalt
Volem que tota persona tingui accés als nostres medicaments allí on estigui, independentment de la prevalença.
Els nostres productes
Las cookies son importantes para usted, influyen en su experiencia de navegación, nos ayudan a proteger su privacidad y permiten realizar las peticiones que nos solicite a través de la web. Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado con sus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas). Si consiente su instalación pulse "Aceptar cookies", o también puede configurar sus preferencias pulsando "Configurar cookies". Más información en nuestra " Política de cookies"
Configurar cookies Aceptar cookies
Panel de configuración de cookies

Este es el configurador avanzado de cookies propias y de terceros. Aquí puede modificar parámetros que afectarán directamente a su experiencia de navegación en esta web.

Cookies Técnicas (necesarias)

Estas cookies son importantes para darte acceso seguro a zonas con información personal o para reconocerte cuando inicias sesión. Consultar Listado de Cookies Técnicas

Cookies de Personalización

Estas cookies están relacionadas con características generales como, por ejemplo, el navegador que utiliza, y podrá disponer de una experiencia y contenidos personalizados.Consultar Listado de Cookies de Personalización

No quiero cookies de Personalización (Con su selección no podemos ofrecerle una navegación y contenidos personalizados)
Cookies Analíticas

Permiten medir, de forma anónima, el número de visitas o la actividad. Gracias a ellas podemos mejorar constantemente su experiencia de navegación. Podrá disponer de una mejora continua en la experiencia de navegación.Consultar Listado de Cookies Analíticas

No quiero cookies Analíticas (Con su selección no podemos ofrecerle una mejora continua en la experiencia de navegación)
Guardar configuración